Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger, når du bruger vores hjemmeside, samt oplyser dig om dine rettigheder i forbindelse hermed. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Ejerskab

Kommunale Velfærdschefer c/o Næstved Kommune
Teatergade 8
4700 Næstved
Tlf. 5588 5049
Mail: info@velfaerdschefer.dk

Hvilke data indsamles

Når du indsender en formular via hjemmesiden, kan du blive bedt om at oplyse visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email-adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Arbejdssted

Andre informationer indsamles automatisk ved indsendelse af formularer på hjemmesiden, og kan omfatte oplysninger såsom din enheds browsertype, browserversion, tidspunkt og dato m.m.

Vi indsamler ikke cookies til markedsføring og statistik ligesom vi heller ikke gemmer IP-adresser.

Hvor længe opbevares dine personlige data

Vi opbevarer kun dine personlige data så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Herudover opbevarer og bruger vi dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love ift. regnskabsaflæggelse osv.), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Sikkerhed

Vi beskytter dine personoplysninger og har interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem. Vi skal her gøre dig opmærksom på, at adressebeskyttelse i CPR-registeret ikke bliver automatisk overført til Kommunale Velfærdschefer’s systemer. Ved henvendelse til os kan du derimod anmode om, at vi behandler dine adresseoplysninger anonymt.

Vi har fastlagte procedurer for at tildele adgangsrettigheder til de medarbejdere, der behandler følsomme personoplysninger og data, der afdækker oplysninger om personlige interesser og vaner. Vi kontrollerer deres faktiske adgang gennem logning og tilsyn i overensstemmelse med Næstved Kommunes procedurer. For at undgå datatab tager vi løbende back up af vores datasæt. Vi beskytter også fortroligheden og autenticiteten af dine data ved hjælp af kryptering.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for diskrimination, ID-tyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Dine rettigheder

Vi forpligter os til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garanterer, at du kan udøve dine rettigheder. I følge Databeskyttelsesforordning har du ret til at:

Links til andre websteder

Hjemmesiden kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt videre til tredjepartens websted. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi opdaterer muligvis denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ændringen træder i kraft når den er offentliggjort på denne side. Hvis ændringen har direkte betydning for dine personlige data, vil du blive underrettet pr. mail om denne ændring.

Ophavsret og datamining

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Kommunale Velfærdschefer forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på info@velfaerdschefer.dk